Avís legal

Aquest avís regula les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.

Titularitat

Diana Coromines i Calders és propietària i gestora d’aquest lloc web.

Continguts web i enllaços

Els comentaris i opinions de cada usuari en tot el lloc web són propietat de l'usuari, i Diana Coromines no se’n fa en cap cas responsable. 

Diana Coromines es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, hostatgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços), ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.

Els servidors del web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-se a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques per conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades al web, punt de connexió i qualsevol altra activitat legítima.

En cas que un usuari publiqués continguts inapropiats o inacceptables en aquest web, o realitzés qualsevol conducta disruptiva, es podran utilitzar les dades recollides per avisar de la conducta o utilitzar la informació existent per finalitzar aquest comportament. Tanmateix, en cas que es consideri raonablement que un usuari infringeix o pot infringir la legislació vigent, es podrà utilitzar la informació recollida per informar les autoritats competents.

Política de privadesa i protecció de dades (LOPD)

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, doneu el consentiment per al tractament de les vostres dades personals que faciliteu i seran incorporades a un fitxer de responsabilitat de Diana Coromines amb finalitat de la gestió del web i l’enviament de la informació requerida pels seus usuaris. Com a usuaris, sou els responsables de la veracitat de les dades facilitades i de la titularitat.

Diana Coromines manté els nivells de seguretat de protecció de les seves dades d'acord amb la LOPD i el seu Reglament de Desenvolupament i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. Per aconseguir aquests objectius, l’usuari accepta que el prestador obtingui dades per efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés. Diana Coromines es compromet a complir amb el deure secret i de confidencialitat respecte de les dades contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a donar-hi un tractament segur. Tanmateix us informem que podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb aquesta petició, adjuntant fotocòpia del vostre DNI/Passaport a l’adreça:

diana.coromines arrova gmail.com

Política de privadesa i l’ús de galetes

Diana Coromines, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador.

Si continueu navegant pel web de Diana Coromines, entendrem que accepteu la nostra política de privadesa i l’ús de galetes.